Usluge

Servis računara i računarske opreme Borden Stara Pazova osnovan je 2015. godine u Staroj Pazovi. Iako postojimo relativno kratko, istakli smo se postojanim i kvalitetnim radom i stekli dobar ugled. Bavimo se servisiranjem i prodajom računara i računarske opreme. Radimo servisiranje kompjutera, laptopova, podižemo operativne sisteme, instaliramo neophodne programe, čistimo kompjutere od virusa i drugo. Najbolja preporuka za naš servis računara su zadovoljni i stalni klijenti.

Sve usluge obavljamo po povoljnim cenama, te smo poznati kao jedan od najpovoljnijih servisa računara u Staroj Pazovi. Trudimo se da svojim klijentima omogućimo najbolje proizvode po povoljnim cenama. Vodimo računa o svim zadatim rokovima i otvoreni smo za svaku dalju saradnju. Kompijuteri su sastavni i neophodni deo svakog radnog dana većine ljudi, te je dobar servis računara ono što većini nas treba. Ponosni smo na našu dobru radnu etiku kada je servisiranje računara u pitanju, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. Zbog profesionalnosti, truda, temeljnog rada, najbolje tehnologije i vrhunskih stručnjaka koji rade kod nas u firmi za servisiranje računara imamo veliki kredibilitet kod klijenata i ističemo se u odnosu na konkurenciju.

Naš tim

Naši zaposleni su vrhunski profesionalci u servisiranju računara, veoma su efikasni i posvećeni poslu. Pored toga imaju dugogodišnje iskustvo u servisiranju računara. Ističemo se kao najbolji servis računara u Staroj Pazovi jer koristimo najnovije tehnologije i pratimo svetske standarde koje među prvima plasiramo na našem tržištu.

Naš moto je: Kvalitet se pamti dugo nakon što se zaboravi cena!

Nalazimo se u ulici Branka Radičevića 12-14, lokal broj 3, u samom centru Stare Pazove. Posetite nas i lično se uverite zašto smo najbolji servis računara u Staroj Pazovi.